FelisDesign

Diensten

Voor mij staat het centraal dat mijn klanten volledig tevreden zijn met de ontwerpen die ik presenteer. Kwaliteit heeft bij mij de overhand boven kwantiteit. Het is van uiterst belang dat zij langdurig kunnen genieten van hun interieur, passend bij hun persoonlijke stijl op de lange termijn. Ik vermijd het vasthouden aan vluchtige trends en streef ernaar een tijdloze en persoonlijke stijl te vinden die naadloos aansluit bij de voorkeuren van mijn klanten. In het geval van uitdagende ruimtes, zoek ik naar creatieve oplossingen.

Ik ben toegewijd aan kwaliteit en een vernieuwende denkwijze. Maar bovenal ben ik toegewijd aan het luisteren naar mijn klanten, met extra aandacht voor wat ze mogelijk niet expliciet uiten. De communicatie moet daarom open en transparant zijn, om ervoor te zorgen dat zij volledig tevreden zijn.

Het is tevens van groot belang dat mijn klanten zich comfortabel voelen om hun mening te uiten, zelfs als deze afwijkt van de mijne. Ik luister aandachtig naar de wensen van mijn klanten, zodat het ontworpen interieur werkelijk bij hen past. Door middel van de aangeboden diensten werken we gezamenlijk naar ons doel. Laat het me weten als er verdere vragen zijn of als ik ergens mee kan assisteren.

"Met een vleugje durf en lef!!!"

Verlichtingplan

Bevind je je in de uitdaging van het plannen van een nieuw huis of overweeg je de verlichting in je huidige woning te verbeteren? Het opstellen van een lichtplan, vooral bij nieuwbouw of renovatie, is van cruciaal belang. Dit biedt een optimale gelegenheid om lichtpunten, wandcontactdozen en kabels strategisch te plannen, waardoor onnodige meerkosten en extra verbouwingen worden vermeden.

Zelfs in een bestaande woning voegt een doordacht lichtplan aanzienlijke waarde toe. Licht heeft niet alleen een functionele rol maar oefent ook aanzienlijke invloed uit op de sfeer. Daarom is het belangrijk om de waarde van goed afgestemde verlichting in je interieur niet te onderschatten. Een lichtplan, geïntegreerd in het basisplan van je woning, geeft duidelijk aan welke lichtpunten nodig zijn voor elke specifieke ruimte.

Personal Shopping Stylist

Zoekt u specifieke items voor uw interieur, maar vindt u het uitdagend om de juiste keuzes te maken te midden van het overweldigende aanbod online en in winkels? Het is begrijpelijk dat het kiezen van passende elementen voor uw ruimte een complexe taak kan zijn. Hoewel interieurwinkels vaak prachtig gestileerde arrangementen hebben, rijst de vraag hoe u deze meubels of items naadloos kunt integreren in uw eigen woonruimte.

Als ervaren interieurstylist en Personal Shopper begrijp ik de complexiteit van deze beslissingen. Ik sta klaar om samen met u te gaan als Personal Shopper, waarbij ik u begeleid bij het maken van keuzes die perfect passen bij uw stijl en ruimte. Mocht u dat willen, kan ik ook zelf voor u op zoek gaan naar geschikte items.

al een bepaalde visie in gedachten, of wilt u dat ik u help bij het definiëren van een stijl die bij u past? Laten we samenwerken om uw interieurwensen te realiseren!

Realisatie en Finishing Touches

Bij een nieuwbouwtraject, een grote verbouwing of een renovatie kan er behoorlijk wat op je afkomen. Het is een fase vol mogelijkheden, maar ook vol uitdagingen.

In de uitvoeringsfase kan ik niet alleen zorgdragen voor de planning en uitvoering van het gehele interieurproject, maar ook om ervoor te zorgen dat jouw visie tot leven komt.

Dit is bijzonder handig als je op zoek bent naar volledige ontzorging en een vakkundige begeleiding in deze drukke periode. Gedurende het hele traject gaat het niet alleen om het realiseren van een interieur, maar ook om het maken van keuzes die naadloos aansluiten bij jouw specifieke woonwensen. Dit omvat niet alleen esthetische beslissingen, maar ook praktische overwegingen die het dagelijks leven in jouw vernieuwde ruimte verbeteren.

Tijdens de uitvoering kan ik als interieurontwerper de coördinatie op me nemen, waardoor jij je kunt concentreren op andere aspecten van het project. Het is belangrijk om materialen te kiezen die passen bij jouw levensstijl en bijdragen aan de duurzaamheid van het interieur. Verlichting speelt een cruciale rol in het creëren van de juiste sfeer, en ik help graag bij het kiezen van geschikte armaturen.

Ook als je nog niet precies weet wat je wilt, gaan we samen op ontdekkingstocht naar jouw unieke stijl en voorkeuren. Een interieurproject is niet alleen een investering in je huis, maar ook in jouw welzijn, een kans om een omgeving te creëren die echt aanvoelt als thuis.

Laten we samen de mogelijkheden verkennen en ervoor zorgen dat jouw project niet alleen succesvol wordt, maar ook een weerspiegeling is van jouw persoonlijke stijl en comfort.

"Onyx"

Prijs op aanvraag
Wat kun je verwachten?

- Intakegesprek
- Moodboard
- Indeling plattegronden (max 3)
- Ontwerp presentatie
- Eind plattegrond
Aanvragen

"Rose Quartz"

Prijs op aanvraag
Wat kun je verwachten?

- Intakegesprek
- Moodboard
- Indeling plattegronden (max 3)
- Tussenafspraak
- Perspectief
- Kleur en Materiaaladvies
- Ontwerppresentatie
- Naslagwerk met kleurstalen
Aanvragen

"Amethyst"

Prijs op aanvraag
Wat kun je verwachten?

- Intakegesprek
- Moodboard
- Indeling plattegronden (max 3)
- Tussenafspraak
- Perspectief
- Kleur en Materiaaladvies
- Meubelplan
- Raambekleding plan
- Ontwerppresentatie
- Naslagwerk met kleur, - en materiaalstalen.
Aanvragen

“Emerald”

Prijs op aanvraag
Wat kun je verwachten?

- Intakegesprek
- Moodboard
- Indeling plattegronden (max 3)
- Tussenafspraak
- Perspectief
- Kleur en Materiaaladvies
- Meubelplan en stylingplan
- Raambekleding plan
- Verlichtingsplan
- Ontwerppresentatie
- Naslagwerk met kleur en materiaalstalen.
Aanvragen