FelisDesign

About FelisDesign

Mijn naam is Shureska Ocalia, de oprichtster van FelisDesign. De naam FelisDesign is hiervan afgeleid. Nu zul je wel denken? “Hoe dan?” “Je heet toch Shureska?”. Dat klopt, je hebt helemaal gelijk. Weten wat het geheim is? Mijn derde naam is Felicidad en kenmerkt mij meer dan je kunt geloven.

felisdesign-tijdloze-interieur-design

Shureska

Ik zie mijzelf als een vrolijk persoon, die het ook erg fijn vindt om anderen vrolijk te zien. Ik maak mensen heel graag gelukkig en dit probeer ik ook te realiseren met mijn ontwerpen. Mijn ontwerpen zijn tijdloos, maar altijd verwerkt met een snufje lef en durf. Een stukje vrolijkheid. Vandaar ook de naam FelisDesign.

Ik kan enorm genieten van alle creatieve dingen in het leven. Ik teken al van jongs af aan. Ik tekende voornamelijk tekenfilmfiguren, later werden dit portretten. En ging ik tijdens mijn opleiding genieten van de POP-ART elementen die ik hierin kon verwerken. 

Benieuwd naar mijn werk? Bekijk via onderstaande knop mijn lookbook of ga direct naar de diensten. 

Naast creatief zijn, gaat mijn hartje ook sneller kloppen (letterlijk) van het dansen. Ik heb lange tijd Bachata lessen gevolgd en hier genoot ik intens van. Jezelf los voelen worden, dansen op de ritme en genieten van tekst, ambiance en de mensen die samen met jou die sfeer bepalen. Heerlijk. Heel Felis word ik daarvan.

Ik ga ook graag op vakantie en bezoek graag andere landen, vooral om alle cultuur (en eten ;)) op te snuiven. Ik vind het heerlijk om alle ervaringen, alle inspiratie die ik opdoe, door middel van lopen door alle straatjes, het fotograferen en praatjes die je hebt met de locals te verwerken in mijn ontwerpen. Door te laten zien dat er geen grenzen hoeven te zijn tussen wat ik ervaren heb en ik voor mijn klanten kan betekenen. Dit maakt FelisDesign voor mij een droom die uitkomt.