FelisDesign

Werkwijze

FelisDesign ontwerpt tijdloze interieurs met een snufje lef en durf. Een ontwerp waar de bewoners Felis van worden. FelisDesign werkt bij elke ontwerp samen met de bewoners om hun persoonlijke smaak en woonwensen in het eindresultaat zichtbaar te maken. FelisDesign zorgt ervoor dat de bewoners uit hun comfortzone gehaald worden. Er wordt rekening gehouden met het praktische aspect maar ook met de juiste balans tussen comfort, stijl en sfeer.

Kennismaking: Jouw Wensen, Onze Missie

Bij FelisDesign staat jouw huis, jouw wensen, en jouw dromen centraal. Mijn doel is om een persoonlijke connectie met jou te vormen, waarbij een diepgaand gesprek de basis is om jouw dromen te begrijpen en te omarmen. In dit persoonlijk gesprek zijn gevoel en vertrouwen de pijlers voor een beoogde samenwerking. Ik streef ernaar dicht bij jou als klant te staan, zodat ik jouw wensen, dromen, uitdagingen, en pijnpunten volledig begrijpen. Alleen dan kan ik een concept op maat ontwikkelen en creëren, waarin beleving en concept één worden, en jouw dromen werkelijkheid worden.

Van Ontwerpproces tot Definitief Ontwerp: Conceptueel Maatwerk

Bij FelisDesign begint het ontwerpproces met een solide basis van kennismaking en inventarisatie. Dit dient als opstap naar een op maat gemaakt interieurconcept/ontwerp. Ik visualiseer het concept met behulp van moodboards, sfeer- en materiaalborden om de beleving te versterken. Van het eerste ontwerp tot het definitieve ontwerp, werk ik alle ideeën uit in een gedetailleerde 2D indelingsplattegrond, eventueel ondersteund door schetsen in 3D. Het definitieve ontwerp legt alle besproken aanpassingen uit het voorlopig ontwerp definitief vast. Hier komen al jouw dromen en wensen beeldend samen.

De Verlichting: Evenwicht in Licht en Beleving

Licht is de ziel van elke ruimte. FelisDesign neemt de uitdaging aan om een evenwicht te vinden tussen licht, interieur, en architectuur. In het verlichtingsplan staat jouw welzijn centraal, zodat jij optimaal kunt functioneren, werken, leven, en ontspannen. Samen stellen we een lichtplan op dat jouw ruimte in al zijn facetten belicht, waarbij ik rekening houd met basis-, functioneel- en sfeerverlichting. Onze creatieve blik denkt in mogelijkheden, zonder belemmeringen door ingewikkelde constructies of armatuurkeuzes. Ik streef naar een doordacht, onderscheidend plan binnen jouw budget en esthetische wensen.

De Uitvoering: Realisatie van Jouw Dromen

De laatste stap bij FelisDesign is de realisatie en uitvoering van jouw project. Dit is het belangrijkste stuk binnen mijn missie, waar het plan van aanpak tastbaar wordt, en de droom werkelijkheid wordt. Samen met gerenommeerde partners brengen we jouw plannen tot leven. Mijn betrokkenheid bij het project is van A tot Z, en ons gezamenlijke vertrouwen komt tot uiting in de tastbare resultaten. Jouw huis, jouw wensen, jouw dromen: onze missie wordt werkelijkheid.

*Indien mogelijk ontvang ik, voorafgaand aan het advies bij jou thuis, graag: foto’s van de huidige situatie, sfeerbeelden van de gewenste interieurstijl en een digitale plattegrond van de woning. Met behulp van deze input bereid ik onze afspraak dan alvast voor. Als er geen goede bouwtekening van je woning is, wordt een tweede afspraak gemaakt om de woning in te meten.

Aanvullende prijsinformatie:

De pakketprijzen staan niet vast. Deze zijn afhankelijk van de wensen en eisen van de klant en de grootte van de opdracht. Aan de hand van al deze meespelende informatie maak ik een offerte voor u op.

**Naast de pakketprijzen bied ik mijn losse diensten aan tegen een vast uurtarief van € 85,- exclusief BTW. Indien de reisafstand meer bedraagt dan 25km, bedraagt de reiskostenvergoeding ( vanaf 25km)  0,29 per km.

Frequently Asked Questions

Gezien het feit dat we ons als mens zijnde een hele grote hoeveelheid van onze tijd (ruim 80%) binnen bevinden, waarvan een groot deel van deze uren in huis. Je interieur vormt dan ook de basis van je dagelijkse omgeving. Advies hierin moet je dan ook niet zien als een uitgave, maar als een goede investering.

Sta eens stil bij hoe vaak je naar een meubelzaak gaat voor de aanschaf van nieuwe meubels etc. Een nieuw interieur en of accessoires koop je ook niet jaarlijks opnieuw.  Met goed advies kun je genieten van de beste meubels, van de beste indeling, met de juiste kleurstelling voor je eigen interieur. En dan wel jarenlang.

Goed advies krijgen door middel van een investering zorgt in deze dus voor het verminderen/elimineren van miskoopjes en een vergroting van je plezier in je interieur.

Voorafgaand aan de opdracht bespreken we alle wensen en eisen goed door. Tussentijds overleg is mogelijk bij grotere opdrachten, door alle overleg vooraf en tussendoor zou het niet aan de orde moeten zijn dat je niet content bent. Dit kan natuurlijk wel voorkomen. Graag hoor ik het dan natuurlijk zo snel mogelijk, zodat we op zoek kunnen gaan naar een gezamenlijke oplossing. Pas wanneer mijn klant(en) tevreden zijn, ben ik dat ook.

Nee, je zit hier niet aan vast. Een offerte is vrijblijvend. Ga je akkoord met mijn voorstel? Super! Niet content en zoek je verder? Jammer, maar zeker in je recht.

Het hanteren van een vanaf prijs is gebaseerd op een gemiddelde woon en of eetkamer. (+/- 25m2). Is je ruimte groter of wil je meerdere ruimtes aanpakken? Dan stijgt de prijs iets. De prijs zal in de offerte worden aangegeven. Je zit er dus niet aan vast, als je niet akkoord gaat.

Het kan weleens voorkomen dat er een wachttijd is. In het geval van een wachttijd wordt dit direct aangegeven. Is er spoed bij een aanvraag, dan is het slim om het gelijk aan te geven. Wie weet is het mogelijk om wat te rangschikken, waardoor de wachttijd komt te vervallen of korter wordt.

Binnen een straal van 25 km vanaf Erichem worden geen kilometer kosten berekend. Daarbuiten hanteer ik €0,19 cent per km. 

Dit is al en geheel afhankelijk van het project grootte. Het kan een kleine week zijn, maar net zo goed 3 à 4 weken. Bij de aanvraag en bespreking geef ik altijd een verwachtte leveringsdatum aan. 

Shureska: het gezicht achter FelisDesign

“Het creëren van een perfecte harmonie tussen sfeer, materialen, vormen en kleuren is wat mijn vak zo bijzonder maakt. Iedereen koestert zijn eigen set van wensen en eisen, een unieke kijk op wat hen aanspreekt in een interieur. Het is mijn passie en uitdaging om telkens weer de juiste sfeer te vangen en dit te integreren tot een samenhangend geheel. Mijn voldoening komt pas wanneer mijn klanten niet alleen tevreden zijn, maar zich ook echt thuis voelen in hun eigen huis of ruimte. Dat is voor mij het bewijs van geslaagd werk, en dan pas ben ik echt tevreden.”