FelisDesign

Ik stuur je graag een blogupdate

Hoe verras jij je moeder met Moederdag dit jaar?

Moederdag is om de hoek. Zondag 14 mei willen we er natuurlijk voor zorgen dat alle moeders zich geliefd, geëerd en gezien voelen.

Dit jaar kan je je moeder verassen met wel een heel speciaal cadeau. Een cadeaubon voor interieuradvies. Hiermee geef je haar de mogelijkheid om haar huis te verfraaien en een persoonlijke en unieke sfeer te creëren die past bij hun stijl en smaak.

Met een cadeaubon van FelisDesign, voor interieuradvies krijgt je moeder de mogelijkheid om de expertise en het advies te benutten van een professionele interieurontwerper.

 

Ik kan haar helpen bij het maken van keuzes voor hun woning die bijdragen aan een elegant, tijdloos interieur waar ze graag wat meer lef in willen tonen. 

Of ze nu hulp wilt hebben bij het kiezen van kleuren, meubels, accessoires of kunstwerken, ik kan haar bijstaan bij het realiseren van haar wensen.

Bovendien is het geven van een cadeaubon van FelisDesign voor interieuradvies een geweldige manier om je waardering te tonen voor je ouders op een duurzame en langdurige manier. In plaats van traditionele geschenken die snel vergeten worden, kan dit cadeau een blijvend effect hebben op haar huis en haar leven.

 

 

Dus ben je nog op zoek naar een echt speciaal cadeau voor Moederdag, overweeg dan om een cadeaubon van FelisDesign voor interieuradvies te geven. Het zal een unieke ervaring zijn waarvan je moeder nog vele jaren zal genieten en waarvoor ze je heel dankbaar zal zijn.

 

*Bedrag van de bon is zelf te bepalen vanaf €50,-.

**Deze cadeaubon is 1 jaar geldig. En te besteden aan alle geboden diensten bij FelisDesign. Indien de aankoop boven het bedrag van de cadeaubon uitkomt wordt de waarde van deze cadeaubon verrekend met het totale factuurbedrag. De cadeaubon is niet inwisselbaar tegen contant geld.

 

Over Shureska:

Wat leuk dat je mijn blog leest! Ik wil je graag inspireren en laten zien dat jouw interieur er zeker mag zijn. 

Ik geloof dat jouw droominterieur zeker haalbaar is. 

Veel leesplezier,

Liefst Shureska

"Tijdloze interieurs met een snufje durf en lef"

Shureska

Volg @felisdesign_7 op instagram