FelisDesign

Ik stuur je graag een blogupdate

Maak kennis met Shureska Ocalia

Ik ben de een na jongste van 7 kinderen. Ik kom uit een groot gezin, kun je dus wel zeggen. En daar stopt het niet. Onze hele familie is gewoon erg groot. Mijn oma heeft 12 zoons en dochters. Familie is dus iets wat heel erg diep zit bij mij. Ik ben geboren op Curaçao en heb daar gewoond tot mijn 5e jaar.

Toen verhuisden wij naar Nederland. Ik woon hier dus al 32 jaar deze maand. Ik ben in al die tijd bijna net zo vaak verhuisd denk ik wel. Ik heb overal een beetje gewoond en woon nu in Erichem, maar Haarlem (Noord-Holland) zit wel het meeste in mijn hart. Hier heb ik het allerlangst en vaakst gewoond. En gewerkt. Haarlem betoverd gewoon. Architectuur, geschiedenis en cultuur kun je hier in elke steegje vinden lijkt wel, en dat ademt voor mij. Het leeft! Gelukkig heeft Erichem zo zijn eigen charme en wonen we hier heel erg mooi. 

“Dit is wat ik zocht, mijn wens om zelf ook onze (toch al) grote familie groter te maken.”

Tijdens de middelbare school wist ik nog niet dat het mogelijk was om een opleiding te volgen voor interieurdesigner, dus ging ik voor mijn toenmalige hobby: massages. Ik dacht dat de logische stap voor mij een massagesalon openen zou zijn, maar na 2 jaar in opleiding (Ondernemer/Management Detailhandel) voor het kunnen runnen van een bedrijf, miste ik toch de creativiteit. En stopte. Ha, toen wist ik natuurlijk niet dat ik die opleiding nodig zou hebben later. Maar welke weg was dan wel de juiste? Een lastige maar waardevolle periode van zoeken en uitproberen volgde en uiteindelijk werd het duidelijk dat ik meer wilde doen met mijn creativiteit.

Zeven jaar geleden ontmoette ik mijn vriend Bart en wist ik dat wij voorbestemd waren. Samen hebben we nu een gezin met twee prachtige, luidruchtige en durfal zonen. Elke dag lekker veel lawaai en gezelligheid. Dit was wat ik zocht, mijn wens om zelf ook onze (toch al) grote familie groter te maken. En het starten van mijn eigen bedrijf als interieurprofessional maakt het compleet.

Benieuwd naar meer? Je kunt elke twee weken genieten van mijn blogs over interieurdesign, mijn bedrijf FelisDesign en het leven. Wil je iets weten? Neem gerust contact met me op.

Over Shureska:

Wat leuk dat je mijn blog leest! Ik wil je graag inspireren en laten zien dat jouw interieur er zeker mag zijn. 

Ik geloof dat jouw droominterieur zeker haalbaar is. 

Veel leesplezier,

Liefst Shureska

"Tijdloze interieurs met een snufje durf en lef"

Shureska

Volg @felisdesign_7 op instagram