FelisDesign

Ik stuur je graag een blogupdate

Oktober Woonmaand

Zoals al jaren bekend, staat oktober bekend als de woonmaand. Hiermee wordt het startsein gegeven voor verandering in en om het huis. Wat dit inhoudt?

Tijdens de woonmaand kun je nieuwe inspiratie opdoen voor de inrichting van je huis. Veel merken, woonwinkels en webshops hebben hun nieuwe collectie, modellen en de nieuwste trends en bijbehorende kleuren gelanceerd.

Herfst heeft zijn intrede gedaan en hierdoor zijn mensen logischerwijs meer binnenshuis gaan leven. Het weer is veranderd, dus dan is binnen in een warm cocon zitten heerlijk.

Een mooi moment om ook wat aan te passen aan het interieur. Je kunt het zelf zo gek maken als jezelf wilt natuurlijk; of alleen wat nieuwe woonaccessoires? Of pak je het rigoureuzer aan en kies je voor een heel nieuw interieur. Wat ga je dit jaar vernieuwen en aanpakken? Berg alle zomerse accessoires op en maak je huis gezellig en knus voor de donkere dagen én de aankomende feestdagen in  december.

“Het slaat je nog net niet in je gezicht, maar wat een heerlijkheid.”

Wil je wel wat veranderen? Maar je hebt geen inspiratie? Denk dan aan het bezoeken van beurzen. Hieronder een klein lijstje met populaire beurzen

▪ Huis &Woon Beurs in Hardenberg

▪ Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs Utrecht

▪De Dutch Design Week in Eindhoven:

Alle beurzen hebben hun eigen kracht ondanks wat overeenkomsten. De grootste overeenkomst? INSPIRATIE!!! Het slaat je nog net niet in je gezicht, maar wat een heerlijkheid. Zoveel mogelijkheden en opties waar je zelf misschien niet eens aan gedacht had.

 

Ben je na het bezoeken van alle beurzen helemaal vol van inspiratie, maar weet je niet hoe je het allemaal moet uitwerken? Ik ben er voor je. Neem contact met me op en ik help je het allemaal in goede banen te leiden. Zodat ook jij kan gaan genieten van de heerlijke warme cocon die de herfst van ons vraagt.

Bron Afbeeldingen: Shureska Ocalia

Over Shureska:

Wat leuk dat je mijn blog leest! Ik wil je graag inspireren en laten zien dat jouw interieur er zeker mag zijn. 

Ik geloof dat jouw droominterieur zeker haalbaar is. 

Veel leesplezier,

Liefst Shureska

"Tijdloze interieurs met een snufje durf en lef"

Shureska

Volg @felisdesign_7 op instagram